Contemporan

Apartamentul modern , situat pe o stada linistita intr-una din cele mai frumoase zone din Bucuresti, este inundat de lumina. O combinatie de pereti albi cu accente de gri, rosu si negru ( living), pune in valoare aceasta calitate extraordinara a apartamentului, intr-un design inspirat de dorintele clientilor ca si de viata urbana.

Clientii mei au dorit un spatiu deschis, aerisit, fara complicatii, dar personalizat pentru o atmosfera calda si prietenoasa, cu lucruri dragi lor ,fie amintind de calatorii ,fie simple capricii ….

Peretele accent, vopsit in rosu ca si semineul fals , desfasurat pe verticala cu nise tratate atat in rosul peretelui cat si in texturi si nuante diferite de gri, dau un caracter aparte zonei de conversatie . Nuanta canapelei este tinuta in “surdina” , topindu-se parca in pardoseala, tocmai pentru a pune in valoare covorul, pernutele fantezie si tabloul , ale caror culori vin in perfecta armonie cu peretele accent si semineul. Toate acestea ca si spectaculoasa lampa “Artichoke” ( “Anghinare” ), fac din zona de conversatie , punctul focal al livingului deschis.

Dormitorul intr-o paleta de culori calme , de la bejuri la nuante stinse de lila , este si el scaldat in lumina, dar draperiile bogate din matase pot asigura oricand intimitate.

Baia principala este inundata la randul ei de o culoare calda, corai (preferinta clientilor) , care aduce viata si optimism acestei incaperi. Oglinda uriasa din spatele lavoarului in forma ovala , amplifica spatiul deja generos al baii creat prin anularea unor pereti despartitori . Un blat mare , pretios , din marmura de Carrara ca si zecile de parfumuri etalate pe mici polite din sticla special create pentru aceasta pasiune a clientilor , fac din baie o piesa cu spectacol .

Foto: Razvan Bestea